Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

DIY η αλλιως φτιαξε μονη σου υπεροχα σκουλαρικια

καλημεραααα και παλι!!!! ειπα να σας προλαβω λιγο πριν τις διακοπες σας για να σας ευχηθω καλαα να περασετε  να ξεκουραστειτε να χαλαρωσετε  και να γεμισετε τις μπαταριες σας .εκτος απ τις ευχες μου ειπα να σας δωσω και κατι να ασχολειστε εκει που θα πατε !!!οσες θελετεεε!! γι αυτο θα μοιραστω μαζι σας ενα tutorial  που βρηκα για κατι πανεμορφα σκουλαρικια , σ ενα καταπληκτικο μπλογκ !!!απολαυστε το και καλη επιτυχια!!!!http://www.mygirlishwhims.com/2012/06/anthropology-knock-off-earring-tutorial.html

6 σχόλια:

  1. Πολυ ομορφα!!!!!! Ισως τα δοκιμασω..... αν και τελευταια με απιασε μια βαρεμαρα...τιποτα δεν κανω :):)

    Καλημερα Στελλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερή ιδέα,εντυπωσιακά σκουλαρίκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου Στέλλα !!! Κι εγώ χάθηκα τον τελευταίο καιρό λόγω κάποιων υποχρεώσεων αλλά τώρα επέστρεψα και βλέπω πολλές ωραίες και εμπνευσμένες δημιουργίες απο τα χεράκια σου !!! Πολύ ωραία αυτά τα σκουλαρίκια στο tutorial !!! Ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι μαζί μας !!!
    Να είσαι καλά και καλά να περνάς κι εσύ το καλοκαίρι σου !!!
    Φιλιά ! :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κοριτσια να με συγχωρειτε που χαθηκα και δεν σχολιαζω !!απλα περναωωωω φαση!!!ελπιζω να επανελθω στα φυσιολογικα μου !! παντως τα σκουλαρικια να τα κανετε!!εγω τουλαχιστον θα προσπαθησω και θα σας δειξω τα αποτελεσματα!!φιλιααα σε ολες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό καιλοκαίρι και σε σένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου Στέλλα!
    Ευχαριστούμε για το tutorial...
    Έλα αν θέλεις να πάρεις ένα τεστάκι...
    Πολλά Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή