Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

καλη μερα και καλη σαρακοστη!!!ο καιρος ειναι βροχερος χαρταετο δεν προκειται να πεταξουμε ,οποτε ειπα να σας βρω δουλιτσα !!αντε και καλη επιτυχια!

Delighted Momma: DIY Colorblock Earrings: This is such a fun and easy way to spruce up those old boring silver hoop earrings that you may laying around. Does anyone even wear silver...

8 σχόλια:

  1. Δουλίτσα;Ένα κρεββάτι να ξαπλώσω,ωτοασπίδες να μην ακούω τις φωνές και...μια καλή λοβοτομή να μην καταλαβαίνω χρειάζομαι...Πόσες ώρες είναι μέχρι αύριο που θα αρχίσουν τα σχολεία;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελειπα Σερρες. Κι εκει ειχε κρυο και συννεφια και μειναμε σπιτι. Περασαμε ομορφα οικογενειακα.
    Η ιδεα αυτη με τα σκουλαρικια πολυ μου αρεσε. Νομιζω εχω κατι παλιους κρικους που δεν φοραω πια.

    καλη σαρακοστη Στελλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαιρομαι που σου αρεσε κατερινα!εχει κι αλλες ωραιες ιδεες αυτο το blog αν το ψαξεις!!κι εδω χαλια ο καιρος κι εγω χαλια κρυωμενη!!καλη σαρακοστη να εχουμε και παλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στέλλα μου καλώς σε βρίσκω και εγώ στο σπιτάκι σου είναι πανέμορφο!!Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη και το γλυκό σχόλιό σου!!!Μου αρέσουν πολύ οι δημιουργίες σου και από μια βολτούλα που έκανα στο μπλογκ σου διαπίστωσα πως τα κοσμήματα που φτιάχνεις είναι πρωτότυπα και πολύ ξεχωριστά!!!Μπράβο!!!Φιλάκια και θα χαρώ πολύ να τα λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία η ιδέα να μεταμορφώσουμε παλιούς κρίκους!! Καλή Σαρακοστή!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ομορφα και πρωτότυπα τα κοσμήματα σου!!!
    Καλώς βρεθήκαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή